085-0668825 (dagelijks 8.00 - 22.00u)

 

Direct hulp om uw rijbewijs terug te krijgen

Wij helpen u om uw rijbewijs terug te krijgen wanneer deze door de politie is ingevorderd wegens…

Gespecialiseerde advocaten

Rijbewijsinbeslaggenomen.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl; een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Wanneer u uw strafzaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een in het verkeersstrafrecht gespecialiseerde advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van clienten wiens rijbewijs door de politie is ingevorderd. Zij weten precies wat ze moeten doen om uw rijbewijs zo snel mogelijk voor u terug te krijgen.

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Onze advocaten werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen twee jaar terug. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u hoogstens een geringe eigen bijdrage, die u in bepaalde gevallen ook nog eens terug kunt krijgen via de bijzondere bijstand bij een Wwb-uitkering.

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een honorarium van slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat bij u in de regio die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

< Terug naar Geen categorie
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden